Bli kjent med LMK vol 7

I dag har vi en hel gjeng med mennesker dere skal få se, nemlig vår nå enorme fløytegruppe! Tenke seg til at for litt over to år siden hadde vi ingen (kanskje ikke helt rett, men permisjoner og slikt tells ikke i denne sammenhengen, for i praksis hadde vi ingen fløyter!). Foran fra venstre: Kjersti (gruppeleder), Kristian, Maria og Mari. Bak fra venstre: Birgit, Maren, Charlotte og Mari. Vi lurer litt på hva som skjer med denne gjengen, for det er vanvittig mange med veldig like navn!

Det er som vanlig gruppelederen vi skal bli bedre kjent med i dette innlegget, og det er Kjersti. I NM-oppkjøringen har hun gått over på piccolo mens Mari (fremst) har tatt over rollen som solofløyte. Kjersti begynte i LMK i 2003, men har hatt noen pauser innimellom. Til sammen har hun vært aktivt medlem i ti år. Gruppeleder har hun vært siden hun kom tilbake fra forrige «utenbysbesøk» for tre år siden. «Som gruppeleder må jeg sørge for at gruppen fungerer godt, samt at jeg har ansvar for stemmefordeling. Her prøver jeg å være så demokratisk som mulig», ler hun. «Jeg må også sørge for at alle har noter, og det er jeg som organiserer gruppeøvinger».

Kjersti har også nylig blitt valgt inn i styret, og hennes oppgaver her er å ha ansvar for programutvalget. Her sitter både Elfrid og Tore, som vi kjenner fra tidligere innlegg, så hvis du har glemt hva det er kan du ta en kikk der 😉 Videre er Kjersti sine oppgaver i styret å hjelpe til med å organisere portørdugnad. «Også skal jeg arrangere møter mellom styret og gruppelederne», føyer hun til.

Når hun blir spurt om hva som er hennes beste minne med LMK trekker hun, i likhet med mange andre, seierne i NM. Særlig syntes hun den siste seieren var stas, for da hadde korpset hatt en enorm felles utvikling. «Jeg synes også det er veldig kjekt når vi gjør sosiale ting sammen», skyter hun inn før vi avslutter.

Undertegnede vil også føye til følgende: Legg merke til hvor mange som skryter av det sosiale samholdet i LMK. Hvis du kikker etter et korps der medlemmene bryr seg om hverandre og har det moro uansett om en konkurranse går bra eller dårlig, KOM PÅ ØVING!

Maaaange fløytister på én gang!