Bli kjent med LMK vol 5

I dag skal vi bli mer kjent med våre kjære klarinetter! Yay! <3 La oss ta for oss denne prydbuketten, første rekke fra venstre: Elfrid (gruppeleder og soloklarinett), Marit, Gunn-Ingfrid, Pia og Silje. Bak fra venstre: Ingrid, Annette, Hilde og Jarle. (Han er meget mulig litt ensom som eneste hane i hurven. Så alle av det motsatte kjønn – kom på øvelse! 🙂 )

Verdens flotteste klarinettgruppe! <3

I denne gjengen er det mange engasjerte mennesker. Hilde, Ingrid og Silje sitter i arrangementskomiteen (de (pluss ei til) arrangerte blant annet årsfesten vår). Ingrid er offisiell SoMe-sjef, mens Silje er selvutnevnt IG- og bloggsjef. Elfrid og Gunn-Ingfrid sitter i forvaltningskomiteen, og har styr på alt av utstyr og noter dette korpset har. Det er litt av en jobb, skal jeg si deg! Pia er sjef for juletrefestene våre, og Gunn-Ingfrid har også sittet i denne komiteen. Det er en engasjert gjeng, med andre ord! Marit har vært tidligere gruppeleder, og skal også få en setning med i denne sammenhengen, for hun har spilt med oss i hele 39 år!

Som gruppe er vi (som oftest) særs så samstemte, og jeg tror ikke Elfrid har store problemer med å kontrollere oss. Det er nemlig henne vi skal bli litt bedre kjent med i dette innlegget. Som det kom fram i forrige avsnitt er hun veldig engasjert, og hun fikk faktisk årets vandreskjold på årsfesten. Det kan du lese om her.

Elfrid hadde sin første øvelse med oss i 2006, men var med for fullt høsten 2010. Dette er en meget dyktig klarinettist, og spilte blant annet med Dragefjellets Musikkorps før hun begynte hos oss på fulltid. Vi er selvsagt glade for at hun valgte oss! Hun har nemlig vist seg å være en god ressurs for oss: Hun er leder av forvaltningskomiteen. Dette gjør at hun har utallige timer med notesorteringsdugnad bak seg. I LMK driver vi nemlig nå med storstilt rydding i notearkivet vårt, og det er Elfrid som er i spissen for dette prosjektet. Som leder i denne komiteen er det også hennes ansvar å holde oversikt over inventaret vårt. Litt av et ansvar hun har! Heldigvis trer Gunn-Ingfrid snart inn i komiteen, og da blir det nok et bra team som får orden i sysakene! Elfrid sitter også i programutvalget, og hun humrer lett at oppgaven hennes er å «foreslå stykker for Eirik [dirigent, red.anm], bare for at han velger noe annet». 😀

Når hun blir spurt om hva som er hennes beste minne med LMK har hun problemer med å velge – «jeg tror jeg må si det meste som har innebært konsert på dagtid og festligheter på kveldstid». Så til deg som sitter på gjerdet og lurer på om du vil begynne: Dette er et veldig hyggelig og sosialt korps – bli med! 🙂

Elfrid var mottaker av vandreskjoldet!