Bli kjent med LMK vol 4

I dette innlegget er det trombonene sin tur til å skinne. Fra venstre har vi gruppeleder Tore, Malin, Kjell (tidl. gruppeleder), Wenche og Vidar. I skrivende stund har vi faktisk fått enda et medlem, men hun er dessverre ikke avbildet her. Det kommer garantert seinere! 🙂

Vi vil gjerne fremheve at Kjell nå er inne i sitt 50. år som musikant i LMK. Det er helt utrolig! GRATULERER! 😀 Som nevnt har han også vært gruppeleder tidligere, men man kan jo godt forstå at man gir stafettpinnen videre til den noe yngre garde etter hvert 🙂

Det er Tore vi skal bli litt bedre kjent med i dette innlegget, da det er han som er gruppeleder. Han startet i Lungegaarden i 2014, og det var ny jobb som gjorde at han hadde anledning til å begynne hos oss. Det er vi veldig glade for! Tore er nemlig svært engasjert, og har sittet i styret en stund. Han er også en av dem som har hatt mest kontakt med cruiseselskapet vi har båret kofferter for. Ikke nok med det, denne karen er også med i musikkutvalget, så hans oppgave er å «diskutere fremtidige stykker til korpset og lystre dirigenten sine valg», som han selv sier.

Når jeg spør om hva som er hans beste minne med LMK er han ikke i tvil: «Det fantastiske samholdet vi fikk gjennom oppkjøringen og etter NM i fjor da vi vant tredje divisjon!»

<3